Matematik

lidt hjælp til matematik

07. november 2012 af 123matematik123

hvordan var det man beregner ligninger:

Har svært ved den her ligning

5* x1,7= 20


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af mette48 (Slettet)

del med 5 på begge sider

x1,7=4

x=1,7√4


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2012 af SuneChr

Dividér med 5 på begge sider. Tag derefter 1,7√4


Svar #3
07. november 2012 af 123matematik123


Svar #4
07. november 2012 af 123matematik123

Jeg kom til at skrive forkert. det skal være 15 isted for 5. Jeg ved ikke, hvordan i mener med divider


Skriv et svar til: lidt hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.