Matematik

Ligning for tangent

11. november 2012 af SmilDuPå (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem ligningen for tangenten til f(x) = x^4 i punktet x0 = 2

Nogle som vil hjælpe mig med den her? Tank på forhånd :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2012 af peter lind

Ligningen for tangenten til en graf for f(x) i (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2012 af Krabasken (Slettet)

Skitse vedhæftet

:-)

Vedhæftet fil:000.PNG

Skriv et svar til: Ligning for tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.