Matematik

Hjælp: hvordan beregner man f '(x) af 7/x - 2x

12. november 2012 af nuurblrac (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude

Jeg har en opgave der lyder på at regne f ´(x) ud fra formlen 7/x(brøk) - 2x

Havd er reglerne for at differential regning i forhold til brøker og fx.  e5x og fx. ln(3) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2012 af mathon

  

                         f(x) = (7/x) - 2x = 7x-1 - 2x

                         f '(x) = -7·x-2 - 2 = -(7/x2) - 2


Svar #2
12. november 2012 af nuurblrac (Slettet)

mange tak 

 


Skriv et svar til: Hjælp: hvordan beregner man f '(x) af 7/x - 2x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.