Matematik

LIGNING

14. november 2012 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

168 personer søgte en ledig stilling

i første omgang blev 78% frasorteret. Dem kunne man ikke bruge.

Af de resterende ville man indkalde 4 til en samtale

Løs og forklar hvordan denne ligning har noget at gøre med problemstillingen

Hvordan løser man denne ligning?

168 * 0,22 * x = 4

Og hvad har den med problemstillingen at gøre?

Mange tak for hjælpen

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2012 af mette48 (Slettet)

78 % frasorteret betyder at der er (100-78)%=22% tilbage

168 * 0,22 * x = 4  del med 168*0,22 på begge sider

så har du x, der er den brøkdel af de tilbageblevne, der indkaldes til samtale

 


Skriv et svar til: LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.