Matematik

Differentiering

14. november 2012 af ???gæt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Se billede, som er vedhæftet:)

Vedhæftet fil: SPBILLEDE.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2012 af Hmm-Lars (Slettet)

Gør brug af den sammensattefunktion og produktregjlen. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2012 af mathon

   F '(x = f(x) = (1/ln(a)) • ln(a) • ax = ax


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.