Matematik

vis at -2 er nulpunkt i polynomiet p(x)=2x3 + 3x2 -4x-4

18. november 2012 af sexysofie (Slettet) - Niveau: B-niveau

kaan i ik hjælpe mig med denne opgave

vis at -2 er nulpunkt i polynomiet p(x)=2x3 + 3x2 -4x-4


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af SuneChr

Indsæt  (- 2) i stedet for x. Giver udtrykket herefter 0 er (- 2) et nulpunkt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

  hvis p(-2) = 0, så er -2 et nulpunkt i polynomiet p(x) = 2x3 + 3x2 - 4x - 4


Skriv et svar til: vis at -2 er nulpunkt i polynomiet p(x)=2x3 + 3x2 -4x-4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.