Matematik

27.20 Differentiering

18. november 2012 af 1QAtion

f(x)=4x-8ln(x)-3       ,     x∈[0,5;5]

Jeg har forsøgt at differentiere den og får så:

f'(x)=4- 8/x

kan det passe?

og nulpunktet er så:

f'(x)=4-8/x=0

x=2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: 27.20 Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.