Matematik

Matematik

18. november 2012 af Birtha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ville hører om der er nogle der kan hjælpe med at  finde de lokale ekstrama for f(x).

Opgaven lyder sådan:

En funktion f, er givet ved f(x)= 3/4x^4+x^3-3x^2+3 

a) Bestem de lokale ekstrama for f(x).

 

jeg kan godt finde ud af slutningen, men har svært at finde ud af hvordan jeg skal starte. Håber der er nogle der kan hjælpe. 

TAAAAK :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af mathon

som findes hvor
         
                           f '(xo) = 3xo3 + 3xo2 - 6xo = 3xo(xo2 + xo - 2) = 0


Svar #2
18. november 2012 af Birtha (Slettet)

det har jeg lavet, men ved ikke hvordan jeg kommer videre. :)


Svar #3
18. november 2012 af Birtha (Slettet)

,.dd

Vedhæftet fil:21.docx

Svar #4
18. november 2012 af Birtha (Slettet)

..

Vedhæftet fil:22.docx

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.