Matematik

differentiering differentiering x*ln(x)-x

20. november 2012 af perjepsen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogle der kan hjælpe mig med at differentier x*ln(x)-x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2012 af mathon

 

                                  produktregel
         (x•ln(x) - x) ' = 1•ln(x) + x•x-1     -     1   =   ln(x) + 1 - 1 = ln(x)


Skriv et svar til: differentiering differentiering x*ln(x)-x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.