Fysik
Hvor højt hopper bolden?
21. september 2005 af
tkruger (Slettet)
En bold falder frit fra højden 1,5m. Ved sammenstødet med jorden reduceres hastigheden med 30%. Hvor højt når bolden op efter den har ramt jorden?
v = sqrt(2gs)= 29,46
ganges med 0,7 = 20,622
men hvordan udregnes hoppehøjden?
v = sqrt(2gs)= 29,46
ganges med 0,7 = 20,622
men hvordan udregnes hoppehøjden?
Svar #1
21. september 2005 af tkruger (Slettet)
ahh... fandt min fejl... har løst det! Resultat 74cm
Skriv et svar til: Hvor højt hopper bolden?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
