Matematik

Hjælp mig med matematik

21. november 2012 af mahdi0123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp mig med denne funktion har nogen udregninger men er ikke sikker på at det er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2012 af mette48 (Slettet)

kan ikke læse filen


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2012 af mathon

 

     a = (-1)
     b = 4
     c = 2

               xT = -4/(2·(-1)) = -4/(-2) = 2

               yT = c - a·xT2 = 2 - (-1)·22 = 2 + 4 = 6

   toppunktet
                     T = (2,6)

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. november 2012 af mathon

               f '(x) = -2x + 4

               f '(6) = -2·6 + 4 = -12 + 4 = -8

tangentligning
i (6,-10)
               y = -8(x-6) - 10......

  

 


Svar #4
23. november 2012 af mahdi0123 (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hjælp mig med matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.