Matematik

cos sin eller tan

21. november 2012 af hej2010 (Slettet)

opgave vedhæftet; 

 

Jeg har prøvet at udregne det men er ikke sikker på om det er rigtigt!

hjælp :-)

Vedhæftet fil: I en trekant ABC er B.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke rigtigt. I en retvinklet trekant gælder der

sin(B) = b/c , så

b = c·sin(B) = ...

Regn selv færdig.


Skriv et svar til: cos sin eller tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.