Matematik

HJÆLP - til opgaver

26. november 2012 af worldofvitra (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle sammen håber lige jeg kan få noget hjælp til nogle opgaver 

Tak på Forhånd.

 

2 m2 = ______ cm2 ?

112,5 cm = ______ m ?

 

Forkort brøkerne så meget som muligt.

18/21 = ______

33/51 = ______

 

6 % af 1000 kr. er = ______ kr

30 kr. 150 kr. er = ______ %

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af PeterValberg

1 m2 = 10000 cm2

1 m = 100 cm

forkort begge brøker med 3

procent betyder per hundrede, så 6% betyder 6 hver gang der er 100....
hvor mange gange går 100 op i 1000 ?

(30/150)·100% = ???

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HJÆLP - til opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.