Matematik

tangent - ln x

27. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)

Bliver ln x ikke bare 1/x når man differentere

Vedhæftet fil: lihgnign.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2012 af nielsenHTX

jo (ln(x))'=1/x

#2 hvis du mener (√(x))'=1/(2√(x))


Svar #2
27. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)

Hvad med fx

f(x) = sqrt (kvadratrod)    sqrt(x) = 1/2sqrt(x)

hvad bliver det så når man diff. når det er 4sqrt(x)


Svar #3
27. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)

ja.

skal 4 så ganges med 2, da der kommer et to tal når man diff


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

4 skal ganges med 1/(2√x) for at finde den afledede af 4·√x .


Skriv et svar til: tangent - ln x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.