Matematik

Hjælp til Matematik aflevering

28. november 2012 af LineMalene (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vi sidder nogle piger med en ogave vi skal aflevere her kl. 11, og vi har brug for noget hjælp! Vi går desuden på HHX 1g. med niveau C. i matematik

Her er opgaven:

De her er lavet:

1 . Bestem forskriften for den lineære funktion f vist herover:
y=-1/2 x+4


2. Angiv definitionsmængden (se note):
Dm(f)=[-2;6[


3. Angiv værdimængden (se note)
Vm(f)=[5;1[

Mangler denne:

4. Angiv f(-2)  og f(6), hvilken sammenhæng er der mellem disse og spørgsmål 2 og 3.

Hvad menes med denne opgave! 

Grafen er på vedhæflede fil!

På forhånd tak! 

 

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2012 af PeterValberg

Umiddelbart mht sammenhængen

1. er forskriften

2. er definitionsmængden

3. er værdimængden

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2012 af Metteskade (Slettet)

f(-2) betyder at du skal regne ud, hvad x er, når y er -2 i den forskrift opgaven handler om

Håber det forklarer for dig..

 

Mvh

Mette


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.