Matematik

Linjer parallel med hinanden

30. november 2012 af Chafila (Slettet) - Niveau: B-niveau

Halløj

Jeg behøver virkelig hjælp med denne opgave..

En linje går gennem punktet (0,-8) og er parallel med linjen med ligningen y=0,7x

Hvordan ser disse to linjer ud i et kordinatsystem?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2012 af Mongomaniac (Slettet)

linjen med forskriften y=0,7x går igennem 0,0 og er aftagende med hældningskoefficienten 0.7

linjen der går gennem punktet 0,-8 må have forskriften y=0,7x-8, da den så vil skære y-aksen i -8 og samtidig være parallel med y=0,7x, da de har den samme hældningskoefficient.
 


Svar #2
30. november 2012 af Chafila (Slettet)

Okay tusind tak :)

 

Men der skal også laves en ligning, og hvordan gør man så det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

Den har #1 givet dig. 


Skriv et svar til: Linjer parallel med hinanden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.