Matematik

Matematik spørgsmål

30. november 2012 af Jrasbr82 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Når en mand drikker et antal genstande inden for et kort tidsrum, kan promillen beregnes
efter følgende formel:
Promille= (12 *antal genstande)/(0,68 * mandens vægt i kg)

.
Ifølge færdselsloven er grænsen 0,5 promille.
a)Hvor mange genstande skal en mand på 70 kg drikke for at nå promillegrænsen

Håber nogen kan hjælpe :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2012 af Singlefyren (Slettet)

0,5 = (12*x)/(0.68*70)  

x =


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. november 2012 af SuneChr

Man skal isolere "antal genstande" i ligningen i # 0 hvorved fås:

antal genstande  =  0,5·0,68·70/12


Svar #3
30. november 2012 af Jrasbr82 (Slettet)

Takker :)

 


Skriv et svar til: Matematik spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.