Matematik

(x-1)(3x+6) = 0

02. december 2012 af cillebaek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal gøre rede for at x = 1 er den ene løsning  til ligningen (x-1)(3x+6) = 0 og bestem den anden ligning

(x-1)(3x+6) = 0

skal jeg så bruge nul reglen? 

så x = 1 og x = -3 

og er det så løsningen til den ene ? 

Håber jeg kan få hjæp derude fra :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2012 af mathon

 

             (x-1)(3x+6) = 0

             3·(x-1)(x+2) = 0


Svar #2
02. december 2012 af cillebaek (Slettet)

Er det begge løsninger ?? 

hvordan kommer du frem til det ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
02. december 2012 af cillebaek (Slettet)

Nårh okay på den måde tusind tak skal du have :D 


Skriv et svar til: (x-1)(3x+6) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.