Matematik

Matematik - HJÆLP!

05. december 2012 af sloda (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vil i hjælpe mig med den ?

 

1. 4 unge har på en uge i en kiosk tjent tilsammen 1554 kr. A har arbajdet i 11 timer, B i 15 timer, C i 9 timer i og D i 7 timer.

Hvor mange penge må hver af dem havve tjent ?

2. I en tilfældigt valgt uge skinnede solen:

søndag = 11 timer

mandag = 8½ timer

tirsdag = 5½ timer

onsdag = 0 timer

torsdag = 6½ timer

fredag = 9 timer

lørdag = 8 timer

Hvor meget var det gennemsnitlige antal sol-timer pr. dag i denne uge ?

 

3. a) Hvad koster 1,2 kg 30 % Danbo Ost, år ½ kg koster 21 kr ?

    b) Find kg-prisen, når 0,3 kg figner koster 15 kr.

4. En døgnkiosk køber ugeblade for 1620 kr. Han får helt udsolgt og har dermed haft en fortjeneste på 35 %.

Find ugebladenes samlede salgpris.

Hjælp... Jeg skal lave den færdi på fredag..

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2012 af mette48 (Slettet)

1) Tæl timerne sammen. Regn timelønnen ud og fordel pengene.

2) Tæl antallet af timer sammen og del med antal dage

Det her er ikke A-niveau. Regn selv dine opgaver

 


Skriv et svar til: Matematik - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.