Matematik

Udregning af hypotenuse

09. december 2012 af Ttebajo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle :-)

Jeg sidder med en matematik aflevering til på onsdag, men er gået død i en opgave.

Opgaven lyder: 

I en retvinklet trekant ABC har kateterne længderne 8 og 15. Beregn længden af hypotenusen.

I en anden retvinklet trekant PQR er P ret. p = 85 og r = 45. Beregn længden af q med 2 decimaler. 

------------

Jeg håber at i kan hjælpe mig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2012 af mathon

 

                              c = √(82+152)

 

                              q = √(852- 452)


Skriv et svar til: Udregning af hypotenuse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.