Matematik

Eksponentiel udvikling

11. december 2012 af Dilann (Slettet)

Hej, jeg er lidt usikker på "Opgave 6", nogen der vil hjælpe? Filen er vedhæftet!

a) Bestem lysintensiteten i 2,5 meters dybde.

Dvs. L = 100 * 0,692,5

Man regner den derefter ud:

         L = 39,54783621?

 

Er det rigtigt...ellers forstår jeg det ikke helt.

 

Tak!!!

         

Vedhæftet fil: blæk sæt 7.1a (3).doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af Fuglen96 (Slettet)

y = b*a^x

 


Svar #2
11. december 2012 af Dilann (Slettet)

Ja? Det er det her: L = 100 * 0,692,5

Men spørgsmålet er bare om, det som jeg regnede (L = 39,54783621) , er rigtigt eller ej,

for at bestemme lysintensiteten i 2,5 meters dybde... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt beregnet.


Svar #4
11. december 2012 af Dilann (Slettet)

Tak for svaret.

Men skal der være kortere tal (39,54) eller det lange tal?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2013 af MaleneBT (Slettet)

Hvis du vil bruge det korte tal skal du huske at afrunde rigtigt. Altså 39,55 :)


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.