Matematik

Ligninger

12. december 2012 af molly16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-) 

Der er nogle, der kan hjælpe mig med opgaven som er vedhæftet - jeg er helt på bar bund.. 

Håber der er nogle der hurtigt kan hjælpe - tak på forhånd! 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

benyt at (sinx)2 + (cosx)2 =1   =>   (cosx)2 = 1 - (sinx)2

Herefter kan du substituere y= sinx


Svar #2
12. december 2012 af molly16 (Slettet)

Hmm kan du evt. hjælpe mig lidt mere? forstår ikke det hvad du mener..


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.