Matematik

Hjælp til opgave

13. december 2012 af migss (Slettet)

Hej alle jeg er lidt gået død i den her opgave som jeg har vedhæftet. Har lavet opg a hvor jeg får forskrifterne til f = -1,25 x + 3,75 og g = 0,1x -3 men kan ikke finde ud af opg b ....

Vedhæftet fil: efsdz.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

b) I forskifterne samles leddene med x og y på samme side.


Svar #2
13. december 2012 af migss (Slettet)

Jeg forstår det stadig ikke helt ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

I forskriften

y = -1,25x + 3,75

samler man leddene med x og y på venstre side

1,25x + y = 3,75, eller hvis man ganger med 4

5x + 4y = 15


Svar #4
13. december 2012 af migss (Slettet)

Okay tusinde tak !


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.