Matematik

HJÆLP MIG mutenlige OPGAVE

15. december 2012 af miamicafe (Slettet) - Niveau: 10. klasse

jeg har lidt problem med denne opgave hvordan ud regener man maling på en væg??? 

breden er 8,40 meter

længen er 8,35 meter 

og højden er 2,44 meter høj hvad er ligen så der og hvordan regener man det 

 

 

ps det haster det er til mutenlige op til på mandag jeg skal være færdig med det i dag 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2012 af aatgsue (Slettet)

Skal du have overfladsarealet eller hvad? eller rumfang.. hvad er det du skal udregne?


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. december 2012 af SuneChr

Det må hedde mundtlig opgave.

Er det et rum, hvor de fire vægge skal males, og du skal vide, om malingen i spanden rækker?

Arealet af de fire vægge  =  2·8,35·2,44 + 2·8,40·2,44  m2


Svar #3
15. december 2012 af miamicafe (Slettet)

ja alle fire væke skal males og jeg skal finde ud hvor mange liter maling jeg skal bruge i alt hver det den samme mode som du siger det ??

 

du kan også se billedet her :)

Vedhæftet fil:3912821.pdf.jpg

Svar #4
15. december 2012 af miamicafe (Slettet)

aatgsue jeg skal male fire væe jeg skal finde id hvordan man gøre det 


Svar #5
15. december 2012 af miamicafe (Slettet)

det jeg skal finde ud af er kvor mange liget jeg kan male på fire vække 

er så svaret ikke 

=2·8,35·2,44 + 2·8,40·2,44  m2 = 81,74 m. ????


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. december 2012 af SuneChr

# 5 Ja, det er rigtigt.

Hvis der er vinduer og døre, skal de vel ikke regnes med?

# 3  Studieportalen kan ikke åbne filen for øjeblikket.


Skriv et svar til: HJÆLP MIG mutenlige OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.