Matematik

Matematik

16. december 2012 af Idasp96 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Kære jer derude! sidder her med denne ligning, og har prøvet at løse den i flere timer, men kan simpelthen ikke få den til at gå op???

Håber nogle søde mennesker er parrat til at hjælpe mig, da det er en opgave som skal afleveres meget snart.

hvis nogle hvade overskud ville jeg også meget gerne have forklaringen...

Ligningen ser således ud:

x - 12 x 3 + 12 - 4 = 10

Rigtig glædelig jul til jer alle sammen..

Kh Ida.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2012 af navn1994 (Slettet)

x - 12 x 3 + 12 - 4 = 10

x - 12 x 11 = 10

-11 x  = -1

1 = 11x

Nu skal du bare finde 1x. Det er en ganske simpel ligning, isoler x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2012 af PeterValberg

#0
Det er da vist en lidt uoverskuelig måde, du har opskrevet ligningen på.
Det fremgår ikke tydelig, om du mener:

x - 12x3 +12 - 4 = 10

eller

x - 12·3 + 12 - 4 = 10

eller noget helt tredje ???

Hvordan ser ligningen ud ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Hvis man skal dømme ud fra niveauet må det være 

x - 12·3 + 12 - 4 = 10 og i samme åndedrag

 

#1 Det er IKKE korrekt.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.