Matematik

Matematik

17. december 2012 af sloda (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opg 1

Tegn linjerne (x,2•x-8) og (x,1 - x) og find deres skæringspunkt.

Opg 2

A = (2,2)

B = (2,4)

C = (6,4)

D = (6,2)

E = (4,3)

a) Tegn femkant ABCDE.

b) Tegn linjen s: (x,x - 5)

c) Spejl femkanten i linjen s.

d) Skriv koordinaterne til A1,B1,C1, D1, E1.

Opg3

Tegn trekant ABC i rigtig størrelse

a) Mål vinkel B.

b) Mål længden af linjestykkerne AB og BC.

 

 

 

 

Vedhæftet fil: OPG 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2012 af mette48 (Slettet)

Hvad er det du gerne vil have hjælp til?


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.