Kemi

SRP: Forholdet mellem absorbans og koncentration

20. december 2012 af førsteu (Slettet)

Hej. 

 

Jeg sidder med mit forsøg fra SRP og har netop modtaget grafer for hhv. nulte, første og andenordens rekationer af min lærer. Jeg kan se, at han blot har indsat absorbansen, i stedet for at indstætte koncentrationen af min reaktant (som er stivelse). Jeg kan huske, han nævnte noget om, at dte kunne man sagten gøre, fordi forholdet mellem dem er det samme - men jeg vil gerne forklare det i min rapport, så jeg vil høre om nogen kan hjælpe mig? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. december 2012 af mathon

repeter
                 Lambert Beers lov


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. december 2012 af mathon

          
                    A = ξλ • L • c = k • c

har du

                    A2 / A1 = c2 / c1      i overensstemmelse med din lærers udsagn


Skriv et svar til: SRP: Forholdet mellem absorbans og koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.