Matematik

Opgave i Problemregning!

28. december 2012 af Tina12453 - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har lidt svært ved opg. 1.4 i min problemregning. Nogen der kan hjælpe?

Link til problemregning:

http://www.gabor.dk/FSA/Matematik/2012%20maj-juni/Problemregningmaj2012.pdf

 

Tak på forhånd

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. december 2012 af 123434 (Slettet)

32200=x-0,044x-0,08x

32200=0,876x

x=(32200/0,876)=ca 36.758 kr

 

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
28. december 2012 af hbhans (Slettet)

Hvis du kalder den søgte årsløn for x, så gælder det at:

x - beskæftigelsesfradrag - arbejdsmarkedsbidrag = 32200

beskæftigelsesfradrag = 4.4% af x

arbejdsmarkedsbidrag = 8% af x

Heraf kan x findes.


Svar #3
29. december 2012 af Tina12453

Mange tusind tak for svaret, det var til en stor hjælp :)


Skriv et svar til: Opgave i Problemregning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.