Matematik

Matematik, hjælp

03. januar 2013 af Mariiael (Slettet)

Anders, Bente og Christian skal dele 1520 kr., så Anders får 150 kr. mere end Bente og Christian får 40kr. mindre end Anders.

Hvor mange penge får de hver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Omskriv oplysningerne i opgaven til ligninger mellem de ubekendte beløb A, B og C.

Anders, Bente og Christian skal dele 1520 kr.:     A + B + C = 1520

Anders får 150 kr. mere end Bente:    A = B + 150

Christian får 40kr. mindre end Anders:    C = A - 40

Indsæt de to sidste ligniger, B = A -150 og C = A - 40 i den f8rste ligning og løs ligningen i A.


Svar #2
03. januar 2013 af Mariiael (Slettet)

#1


Omskriv oplysningerne i opgaven til ligninger mellem de ubekendte beløb A, B og C.

Anders, Bente og Christian skal dele 1520 kr.:     A + B + C = 1520

Anders får 150 kr. mere end Bente:    A = B + 150

Christian får 40kr. mindre end Anders:    C = A - 40

Indsæt de to sidste ligniger, B = A -150 og C = A - 40 i den f8rste ligning og løs ligningen i A.

 

forstår det ik?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2013 af mette48 (Slettet)

Hvorfor gentager du teksten fra #1?

Prøv hellere at forklare hvad det er du ikke forstår, men husk lige at læse hver linie for sig og finde ud af, om det der står stemmer med det der står i opgaveteksten.

Og inden du skriver at du ikke forstår #3, så skriv lige hvor mange andre tråde du har kørende samtidig her på studieportalen lige nu.


Skriv et svar til: Matematik, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.