Matematik

Målte hastigheder-Hjælp gerne

08. januar 2013 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

På en motorvej blev følgende hastigheder målt af køretøjer:

Hastighed:             Antal:                Frekvens:                 Kum. Frek. :

      70-80                    143

      80-90                    250

     90-100                  189

    100-110                 157

    110-120                 351

   120-130                  542

   130-140                  421

   140-150                 104

   150-160                  16

 

Beregn middelværdien af det?

 

Beregn frekvens og kumulerende frekvenser i procent?

HJÆLP??


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2013 af Singlefyren (Slettet)

middelværdi = sum (hastighedsgennemsnit*antal) / samlet antal

frekvens = antal / samlet antal

kumuleret frekvens = opsummeret frekvens (summen til og med).


Skriv et svar til: Målte hastigheder-Hjælp gerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.