Matematik

Funktion - løs ligningen?

10. januar 2013 af minibs (Slettet)

Hejsa,

jeg er blevet givet denne funktion:

f(x) = x^2+3x-4  ,  -3≤ x<2

og herefter skal jeg løse ligningen:

f(x)= -1

 

Nogle der kan hjælpe og forklar hvad man skal gøre?

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2013 af PeterValberg

Løs ligningen

-1 = x2 + 3x - 4

løsninger, der er indenfor intervallet  -3 ≤ x < 2   er brugbare løsninger

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2013 af mathon

 

                                         x2 + 3x - 4 = -1

                                         x2 + 3x - 3 = 0  og  -3≤ x<2


Svar #3
10. januar 2013 af minibs (Slettet)

super, tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Funktion - løs ligningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.