Matematik

hjælp til Matematik

10. januar 2013 af tjibi23 - Niveau: 9. klasse

hvordan kan man nogensinde får H2 =a2-a2/4 til at blive H2=3a2/4?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Sæt a2 uden for parentes på højre side og læg så tallene sammen.

H2 = a2 - (1/4)a2 = a2·(1 - 1/4) = ...

En hel af noget minus en kvart af noget er lig med tre kvarte af dette noget.


Svar #2
10. januar 2013 af tjibi23

tak for hjælpen du


Skriv et svar til: hjælp til Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.