Matematik

OPG 124 - Teknisk Matematik

11. januar 2013 af 6650 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folks :)

Håber i kan hjælpe mig med noget trigonometri her. Vi har fået denne opgave, som vi simpeltehen ikke kan gennemskue. Nogle forslag? :) På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Billede1.png

Svar #1
11. januar 2013 af 6650 (Slettet)

Svaret er 164.

 


Svar #2
11. januar 2013 af 6650 (Slettet)

Altså det skal give 164, spørgsmålet er hvordan man kommer frem til det?

 


Brugbart svar (3)

Svar #3
11. januar 2013 af PeterValberg

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. januar 2013 af hesch (Slettet)

#0:  Beregning med komplekse tal:

F1 = 80 /  72 = 24,7213 + i 76,0845

F2 = 120  0 =  120 + i 0

R = F1 + F2 = 144,7213 + i 76,0845 = 163,5062  27,7323  = R  a


Svar #5
11. januar 2013 af 6650 (Slettet)

Mange tak :) det var en kæmpe hjælp :)

Skriv et svar til: OPG 124 - Teknisk Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.