Matematik

hurtigt og nemt, har bare lige glemt...

27. september 2005 af mettma (Slettet)
e^2*(-0,5*0,5^-2) = -2e^2

er det ikke korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2005 af 2835 (Slettet)

Jep

::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk

Svar #2
27. september 2005 af mettma (Slettet)

hvad er det for en side? har lige kigget, men er lidt i tvivl om hvad jeg kigger efter. tak forresten

Svar #3
27. september 2005 af mettma (Slettet)

og er dette ikke også korrekt?:

e^2*(-0,5*1^-2) = -0,5e^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2005 af 2835 (Slettet)

#2
Det er en hjemme side hvor jeg har lagt alle mine rapporter, journaler og andre opgaver ud, også alle mine blækregningsopgaver, desuden ligger der et MINI biologi lektikon, plus 37 sider RIGTIG GODE geografi noter, for HELE 2g pensum!
OG man kan bare downloade dem.

::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. september 2005 af 2835 (Slettet)

#3

Jo

::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2005 af fixer (Slettet)

Jo. Du kunne også evt kontrollere på din lommeregner. Det er hurtigere.

Svar #7
27. september 2005 af mettma (Slettet)

mange tak for hjælpen.

Svar #8
27. september 2005 af mettma (Slettet)

lige et til spørgsmål:

((pi^(pi+1))/pi+1)-((pi^pi)/ln(pi))-(1/pi+1)-(pi/ln(1))

=((pi^(pi+1)-1)/pi+1)-(((pi^pi)-pi)/ln(pi))

Er det korrekt? hvis det er, betyder det så at når

-(pi/ln(1))

trækkes fra

(pi^pi)/ln(pi)

giver

((pi^pi)-pi)/ln(pi)??

hvordan findes den fællesnævner?

ln(pi)-ln(1) = ln(pi)?
Også når det er en nævner i en brøk?

forstår du?

Brugbart svar (0)

Svar #9
27. september 2005 af Epsilon (Slettet)

#8:
Du mener vel -(pi/ln(pi)), ikke -(pi/ln(1)). Sidstnævnte er udefineret.

I starten mener du vist dette udtryk;

(pi^(pi+1))/(pi+1) - (pi^pi)/ln(pi) - 1/(pi+1) - pi/ln(pi)

//Epsilon

Svar #10
27. september 2005 af mettma (Slettet)

sidstnævnte er rigtigt mht parenteserne, men det er altså et 1-tal og ikke pi.

Brugbart svar (0)

Svar #11
27. september 2005 af Epsilon (Slettet)

#10:
Nuvel. Men det ændrer imidlertid ikke på det forhold, at

-(pi/ln(1))

er udefineret. Det giver ingen mening at trække pi/ln(1) fra.

//Epsilon

Svar #12
27. september 2005 af mettma (Slettet)

i know, det er også det der er mærkeligt, men tak for hjælpen

Skriv et svar til: hurtigt og nemt, har bare lige glemt...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.