Matematik

hjælp til matematik

12. januar 2013 af sarah199 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvad kan man fortælle om grafen for f ud fra følgende oplysninger:  f(8)=2 og f `(8)= -4 

er de bare fordi f(8)= 2 <=> 2^3=8

og f `(8)=-4 <=> -8/2= -4 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis man ikke kender forskriften for f(x), er det eneste man kan sige, at grafen for f(x) går gennem punktet (8,2) og har en tangent i det punkt med hældningskoefficient -4 .


Skriv et svar til: hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.