Matematik

Matematik

13. januar 2013 af 120867Per (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Opg.1
Beregn rumfanget af en vandtank med mål som herunder

4 m 3m 9m
Hvor mange liter kandidat den rumme
Hvor højt vil vandet stå hvis der hældes 81.000 liter i


Opg.2
Konstruere en ligebenet treakant abc hvor ab=bc=7cm og ac=5cm

Treakanten spejles i linien ac
Beregn arealet af den fremkomne firkant

Opg.3
Fra Nyborg til Korsør er der 26 km at sejle
Hvor mange sømil er det når 1sømil =1852
Overfarten tager 1 time og 20 minutter
Hvor hurtigt sejler færgen målt i km.

Opg4
9a skal på lejer skole klassen består af 24 elever og 2lærere tager med
Lejen af en hytte beregnessåledes
Grundtaksf 135 kr. Pr. Døgn plus 6,75 pr. Deltager pr. Døgn
Hvad bliver prisen når opholdet i hytten varere 6 døgn

Opg5
Reducer udtrykket
3(4a+3c)-2(2a-3c)
Find værdien af det reducerede udtryk når a= 0,85 c= 0,35


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2013 af Snaps12 (Slettet)

hvis du brugte mellemrum i hver opgaveformulering, og stavede det en smule korrekt, kunne jeg måske overskue det og hjælpe :) tror også det samme gælder andre ;)

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2013 af SuneChr

# 0   Du skal stille konkrete spørgsmål i dét, du er i tvivl om. Regn så meget du kan, og spørg om dét, du ikke kan komme videre med.

Se # 41 og fremefter https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=716418&page=3


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2013 af mette48 (Slettet)

Savner adskillelse af opgaverne samt

Opg 1 mangler at få oplyst hvorden tanken vender/hvor høj den er.

Opg 3 1sømil =1852 træskolængder?

Opg 4 savner mellemrum komma og punktum

Og når vi så kan læse opgaverne kan du formulere dine spørgsmål

 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.