Matematik

hjælp til matematik

15. januar 2013 af sarah199 (Slettet) - Niveau: A-niveau

bergen amplitude og periodelængde for f: 

f(t)=10,5cos(4,3t-2,7)

 

 

vil i være sød og hjælp, da jeg brugede at find noget hjælp men kunne ikke find noget


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Hvad er maximum for cos(t)? og hvad er minimum?

Hvad er så maximum for f(t) = 10.5cos(4.3t-2.7) ?

Du ved vel hvad amplituden er ellers sig til.

en periode T opfylder at f(t+T) = f(t) så se på 10.5*cos(4.3*t-2.7 + T), du ved at cos(t+2pi) = cos(t)


Svar #2
15. januar 2013 af sarah199 (Slettet)

nej jeg ved ikke hvad er amplituden 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2013 af mathon

 

              f(t) =Acos(ωt+φo)

   A er amplituden
   ω = 2π/T er vinkelhastigheden
   T er perioden
   t er tiden
   φo er begyndelsesfasen
 


Skriv et svar til: hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.