Matematik

Vinkel?

16. januar 2013 af OnceUponATime (Slettet)

Hej

Jeg har en en opgave, hvor jeg skal finde vinklen i en trekant, men jeg kender kun sidernes længder?

Hvordan beregner jeg vinklen?

Jeg har vedlagt et dokument, med opgaven.

PS. trekanterne er ensvinklede!

 

Tak på forhånd!  :)

Vedhæftet fil: Vinkel.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2013 af PeterValberg

Du bruger cosinusrelationen til at bestemme vinkel CED

Vinkel AED = 180 - CED

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis BC = 4,5 og BD = 1,5 (som angivet på tegningen), hvordan kan DC så blive lig med 3,166667 (som angivet på tegningen)?


Skriv et svar til: Vinkel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.