Matematik

Eksponentiel udvikling

16. januar 2013 af louisehanseen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvornår bruger man formlen??? 1+R=a^k og T2=log(2)/log(a) og t0.5=log(0,5)/log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2013 af 123434 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2013 af mathon

 

                        y = b • (1+r)t = b • at       b>0

     når r>0 eller a>1  er eksponentialfunktionen voksende

     hvoraf
                  T2 = ln(2) / ln(1+r) = ln(2) / ln(a)

 

     når r<0 eller 0<a<1  er eksponentialfunktionen aftagende

     hvoraf
                  T1/2 = ln(1/2) / ln(1- |r|) = ln(1/2) / ln(a)

 

 


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.