Matematik

hjæælp til matematik

16. januar 2013 af kristijanfilipov (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Reducer udtrykket: 3(4a + 3c) - 2 (2a - 3c) find værdien af det reducerede udtryk, når a = 0,85 og c = 0,35 håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2013 af Andreww (Slettet)

3(4a + 3c) - 2 (2a - 3c).

1) Gang 3-tallet ind i parantesen (4a + 3c).

2) gang (-2) ind i parantesen (2a - 3c).

3) Saml alle de ens led, og reducer.

 

Indsæt a= 0.85 og c=0.35 i dit svar til 3) og udregn værdien.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2013 af lfdahl (Slettet)

3(4a + 3c) - 2(2a - 3c) = 12a + 9c - 4a + 6c = 12a - 4a + 9c + 6c = 8a + 15c

1. Gang ind i parenteserne. Pas på med fortegnene.

2. Saml a-leddene og c-leddene for sig

3. Udregn: 8(0,85) + 15(0,35) = ....

 


Skriv et svar til: hjæælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.