Matematik

linier og afstand

17. januar 2013 af samsamsamsam (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg skal lave denne opgave (vedhæftet). Jeg har lavet den første opgave, men den anden opgave kan jeg ikke finde ud af. Min første tanke var at bruge afstandsformelen, men vi kender jo kun radius og (a,b) altså et punkt. Vi kender ikke x1 og y1. Er der nogle som kan hjælpe? :)


Svar #1
17. januar 2013 af samsamsamsam (Slettet)

Her kan opgaven ses:


 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2013 af peter lind

Der mangler nogle oplysninger. Hvordan ligger huset ? Hvorfra starter manden turen til havebeddet


Svar #3
17. januar 2013 af samsamsamsam (Slettet)

Synes du? Jeg tror ikke, at der mangler nogle nogle oplysninger. 

Btw. ifølge facitlisten er svaret 4,4 m.

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2013 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2013 af hbhans (Slettet)

Cirklens ligning: (x-8)2 + (y-12)2 = 102

Afstanden fra hushjørnet ti cirklen centrum er √(82 + 122) = 14.4221

Radius i bedet er 10.

Husejerens gåtur: 14.4221 - 10 = ca. 4.4 meter


Svar #6
17. januar 2013 af samsamsamsam (Slettet)

#5


Cirklens ligning: (x-8)2 + (y-12)2 = 102

Afstanden fra hushjørnet ti cirklen centrum er √(82 + 122) = 14.4221

Radius i bedet er 10.

Husejerens gåtur: 14.4221 - 10 = ca. 4.4 meter

Hvorfor gør du dette: √(82 + 122)? Hvad heller formelen?


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. januar 2013 af SuneChr

 

Vedhæftet fil:SP 1701132222.PNG

Svar #8
17. januar 2013 af samsamsamsam (Slettet)

#7


 

Gud ja!! Tusinde tak! :D


Skriv et svar til: linier og afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.