Matematik

Matematik

19. januar 2013 af Zenexy (Slettet)

Hej

Jeg har et problem med procent

fx der er en samled pris på 34089,50 kr men der er 12% rabat

Hvordan gør jeg


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2013 af mathon

den oprindelige pris er 100%
du får 12% rabat
og betaler 88% af = 0,88 gange den oprindelige pris

betaling:
                        0,88 • (34.089,50 kr) = 29.998,80 kr

 

 

alternativt
                            pris                                                         kr   34.089,50
                            rabat = 0,12
(34.089,50 kr) =                kr      4.090,74  
                            betaling                                                   kr   29.998,80              
 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.