Matematik

Matematik hjælp

21. januar 2013 af discoanden (Slettet)

 

Der er noget jeg ikke forstår... Det lyder sådan:

 

Promillekørsel betyder, at man køre, mens man er påvirket af alkohol. I Danmark er det strafbart at køre med en promille på mere end 0,5 promille. dvs. 1/120 procent.

Per fik taget en blodprøve, der viste 1,3 promille. Hans blodmængde blev berægnet til ca. 6 kg.

Hvor mange gram alkohol havde han i blodet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af hesch (Slettet)

1,3 promille = 1,3 / 1000. Gang med 6kg.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2013 af SuneChr

1,3 promille = 1,3/1000   

Mængden af alkohol i blodet = 1,3·6000 g / 1000  =  7,8 g


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.