Matematik

Eksponentiel sammenhæng med rentes regning

21. januar 2013 af Thaisk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal forklare sammenhængen mellem a og den %-vise udvikling. og jeg skal bruge eksempler fra rentesregning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af mathon

 

                                                                 y = b•ax

                                                                 y = b•(1+r)x

som i finansregning
er kapitaler
hvoraf
                                                                 K(x) = Ko(1+r)x

hvor x altid er hel = numerous

                                                                 Kn = Ko(1+r)n     r > 0

med
            fremskrivningsfaktor                     (1+r)
   og 
            fremskrivningsprocent                  p = r•100

                            

                                                             


Skriv et svar til: Eksponentiel sammenhæng med rentes regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.