Matematik

Hjælp til opgave!

24. januar 2013 af MikkelGG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey! 
har brug for lidt hjælp til den her opgave, og håber der er en der vil hjælpe mig! 

Vedhæftet fil: Matematik.png

Svar #1
24. januar 2013 af MikkelGG (Slettet)

Opgaven er det vedhæftede billede :) 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. januar 2013 af mette48 (Slettet)

Y=b*ax

År 2000      b=3280

År 2005

10000=3200*a5
find a af ligningen

indsæt de fundne værdier i y=b*ax

indsæt x=10i funktionen og beregn y

T=log2/loga =ln2/lna


Svar #3
24. januar 2013 af MikkelGG (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! 


Svar #4
24. januar 2013 af MikkelGG (Slettet)

Har lige et til spørgsmål.. 
hvor får du tallet 3200 fra? skal der stå 3280? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2013 af 123434 (Slettet)

10000=3280*a^5


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. januar 2013 af mette48 (Slettet)

det er en skrivefejl det skal være 3280


Skriv et svar til: Hjælp til opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.