Matematik

Den procentvise ændring

26. januar 2013 af hahahahahahah (Slettet)

Hej

Hvordan beregner man hvis noget falder fra fx 10.000 kr. til 4500kr inden for et år. Hvor meget falder det i procent? Hvordan beregner man det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2013 af mathon

1% af 10000 = 100

    fald = (10000 - 4500) = 5500 = 55•100 = 55•(1%) = 55%


Skriv et svar til: Den procentvise ændring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.