Matematik

Hjælp til matematik; sandsynlighedsopgave

29. januar 2013 af qwertyqwert (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har brug for noget hjælp til denne opgave:

 

Ved en bestemt medicinsk behandling er der 83 % chance for helbredelse. 12 patienter udsættet for behandlingen.

Hvad er sandsynligheden for at 10 af patienterne overlever?

Mindst 7 af patienterne overlever?

Skal man bruge binomial... og i så fald med hvilke tal?

 

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2013 af peter lind

Du skal bruge binomial med p=0,83 og n=12


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2013 af nielsenHTX

Hvad er sandsynligheden for at 10 af patienterne overlever?

du skal udregne b(10,12,83%)

Mindst 7 af patienterne overlever?

 Σx=712 b(x,12,83%)


Skriv et svar til: Hjælp til matematik; sandsynlighedsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.