Fysik
konstruere billedet af en pil
29. september 2005 af
help (Slettet)
opgaven lyder at jeg skal bruge konstruktionsreglerne på et mm-papir til at konstruere billedet af en pil i følgende tilfælde:
a) f = 2,0 g = 3,0 G = 1,0
har bare taget et af dem.
Det jeg ikke kan finde ud af, er hvordan jeg bruger mm-papiret og hvad store G er.
konstruktionsregler:
1) en lysstråle, der er parallel med aksen vil altid gå igennem brændpunktet efter at have passeret linsen
2) en stråle gennem linsens midtpunkt går ubrudt igennem.
p.f.t
a) f = 2,0 g = 3,0 G = 1,0
har bare taget et af dem.
Det jeg ikke kan finde ud af, er hvordan jeg bruger mm-papiret og hvad store G er.
konstruktionsregler:
1) en lysstråle, der er parallel med aksen vil altid gå igennem brændpunktet efter at have passeret linsen
2) en stråle gennem linsens midtpunkt går ubrudt igennem.
p.f.t
Skriv et svar til: konstruere billedet af en pil
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
