Matematik

Vektor regning

03. februar 2013 af fffggg1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Håber på lidt hjælp til den her opg:

Lad vektor a (2, 0, 1) og vektor (3, 1, 8)

Angiv nu den vektor, der er parallel med vektor a, og som har samme længde som vektor b?

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af mathon

 

         |b| = √(32+1+82) = √(74)                            |a| = √(22+1) = √(5)

                                               c = (|b|/|a|) • a


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.