Kemi

Begyndelses Koncentration

03. februar 2013 af studerende82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn begyndelseskoncentrationerne i kolbe A af udgangsstofferne:

[HCOOH]o

[C2H5OH]o

:Kolbe A: 1,84 g (1,0 mL) konc. svovlsyre, 46,07 g (58,4 mL) 99,9% ethanol (= 1,00 mol ethanol) samt 46,03 g (37,7 mL) methansyre (= 1,00 mol methansyre) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2013 af KimT.T. (Slettet)

Udnyt at
[A] = n(A) / V(blanding)
Dvs.
[C2H5OH]0 = [HCOOH]0 = 1,00 mol / ((1,0 + 58,4 + 37,7)*10-3 L )  


Skriv et svar til: Begyndelses Koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.